I mange av seriekampene har Nit-Hak holdt følge fram til det var spilt 20 minutter, men Follo stakk tidlig fra og ledet 6-2 allerede etter fem minutter. Avstanden varierte fra tre til seks mål fram til pause da Follo var foran med 14-10. Kampen ble definitivt avgjort da Follo gikk fra 17-13 til 24-14 i starten av 2. omgang og til slutt ble avstanden ni mål.

Nit-Hak startet sesongen med seirer over Østsiden og Vålerenga, men siden har det blitt fem strake tap med tildels store sifre. Likevel holder fire poeng til 9. plass blant 13 lag. Bak seg har Nit-Hak Harstad, Tveter, Rælingen og Østsiden. Seier mot disse lagene blir dermed ekstra viktig for å holde seg på rett side av nedrykksstreken. De tre dårligste rykker ned.

Nit-Hak avslutter for øvrig sesongen i april med bortekamp mot Tveter og hjemmekamp mot Rælingen. Men nå nærmest møter Nit-Hak Oppsals 2. lag hjemme på søndag, og deretter venter to turer til Nord-Norge de kommende helgene, henholdsvis til Harstad og Bodø (Junkeren).

Nit-Haks 2. lag i 3. divisjon har fire seirer og to tap til nå og ligger på 4. plass av 13 lag. 3. laget i 5. divisjon har en seier, en uavgjort og ett tap og er nummer seks av 11 lag. I U20 vant Nit-Hak sin første kamp knepent.

Best av de aldersbestemte er jenter 13.1. De ligger som nummer to med fire seirer og ett tap til nå. De tapte mot Lillestrøm, som har tre tap totalt. Tre av de gjenstående kampene er mot lag på nedre halvdel, så nøkkelkampen blir nok mot serieleder Enebakk. I tillegg til serievinneren går også fem av sju toere til A-sluttspill fra desember.